Bergbeklimmen voor kinderen - Zugspitz Arena

AfbeeldingDe Zugspitz Arena in Tirol komt met een nieuwe activiteit voor jonge avonturiers: klimmen als een berggeit. Kinderen leren onder professionele begeleiding hoe ze veilig bergen kunnen beklimmen.

Knopen leggen, abseilen, behendigheid, evenwicht en diverse klimtechnieken: het komt allemaal aan bod tijdens de speciale kinder-klimcursussen. Zelfs de allerjongsten, al vanaf vijf jaar, leren tijdens de cursus spelenderwijs klauteren.

Actief aan de slag
Er zijn verschillende cursussen voor kinderen vanaf 5, 8 en 10 jaar. Ze leren niet alleen de basisbeginselen van de bergsport, ze gaan ook zelf actief aan de slag. Uiteraard wordt steeds de allerhoogste veiligheid in acht genomen. De cursusprijzen variëren van EUR 10,- tot EUR 25,-.

Hele familie
De verantwoordelijke kinderclub organiseert ook activiteiten voor de hele familie. Zoals een wandeltocht naar één van de vele bergmeren met BBQ, een familie-fitnessdag met bijvoorbeeld een blote voeten-tocht of een ‘vroege-vogels-wandeling' om samen te genieten van een typische zonsopgang in de bergen.

Informatie
Meer informatie over de Tiroler Zugspitz Arena en het uitgebreide kinder(klim)programma bij: Tourismusregion Tiroler Zugspitz Arena
info@zugspitzarena.com
www.zugspitzarena.com